Over Trendy-Home

Passie voor thuis gadgets

Onze passie begon in juni 2016. Wij gingen op onszelf wonen en dus voor het eerst onze eigen handigheidjes vinden. we zijn er in die tijd achter gekomen dat er nog al veel tijd zit in het onderhouden en het verbeteren van je huis gadgets. Ook kost het verbeteren van verschillende omstandigheden veel geld zoals de nieuwste stofzuiger kopen bijvoorbeeld.

Wij dachten dit kan allemaal veel makkelijker en goedkoper.  met deze instelling hebben wij Trendy-Home opgericht. Wij willen graag aan iedereen laten zien dat we trots zijn op onze huis gadgets en het niet altijd duur hoeft te zijn om  de beste gadgets te hebben. Onze passie voor het verbeteren van huishoudelijke spullen willen wij graag met jullie delen op Trendy-Home.

 

 

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel hoeft te betalen voor huis gadgets. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op onze webshop en wij hopen je in onze familie te mogen verwelkomen!